Heartbeat Tambah Pendapatan Selain Nuffnang

Assallammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Sebelum memulakan entry, kat sini nak inform dulu..
STATUS NUFFNANG TAKKAN TERJEJAS KALAU KORANG REGISTER HB NIH... SO JOMLAH TAMBAHKAN PENDAPATAN..”

Nak ajak blogger2 yg sudi dan yg masih belum join ne lagi..sila lah…xperlukan bayaran…FOC je nak masuk ne..Sebab..
image
Menarikkan…hehe, senang dan mudah nak buat semua itu.. Kejap ke akaun korang akan penuh nanti.
STEP MUDAH..

1) klik  <<<HEARTBEAT!!>>>
2) klik icon <<<HEARTBEAT!!>>>
3) klik create account
4) Masukkan Password Email Adress 
5) klik di kotak "I Agree"
6) klik continue
7) bile dah create account klik di Join HB!Affiliate
8) klik online application pastu isi semua maklumat yg die nak
9) bila da isi klik My HB!Affiliate utk dapatkan code iklan yg nak letak di blog 
10) klik di get a code
11) lepastu copy paste je code yg die dah bagi tu kt add a gadget blog korang
12) bile dah save maknanye dah siaplah... korang blehlah promote utk kengkawan korang klik HB korang
Mudahkan step dia..Cepat2 jOin <<<HEARTBEAT!!>>> dan tambahkan pendapatan blog anda semua!!

Moshi-moshi: Pasne nak tunggu duit >>>HEARTBEAT!!<<< pulak…hehe..korang jangan jeles eh..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...